= THY Yolcularına Havelsan İle Eğlendirecek - kingvimax

THY Yolcularına Havelsan İle Eğlendirecek

 

THY Yolcularına Havelsan İle Eğlendirecek


THY Yolcularına Havelsan İle Eğlendirecek

THY Yolcularına Havelsan İle Eğlendirecek

 .

ABD ve İngiltere’nin aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 10 Uluslararası hava limanından ülkelerine yapılacak direk uçuşlarda bazı büyük elektronik eşyaların uçağa alınmayacağını açıklaması ile birlikte HAVELSAN ve THY teknik bölümü yolcuların bu yasaktan olumsuz yönde etkilenmemeleri adına kablolu ve kablosuz eğlence sistemlerinin gelişimi noktasında yazılım çalışmaları başlattı.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren HAVELSAN Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay ABD ve İngiltere’nin getirdiği uçaklara elektronik cihazların alınmaması yasağının getirilmesinin ardından THY’nin kendilerine başvuruda bulunduğunu, gerçekleştirdikleri kablosuz ve tablet tabanlı eğlence sistemleri ile THY uçak filolarında kullanılmak üzere üretime başladıklarını belirti.

Genel Müdür Atalay’ Şu ana kadar yolculara uçak içinde dağıtılmak üzere 900 adet kabin içi eğlenceli içeriklerin yüklendiği tabletleri yetkililere teslim ettik. THY ile gerçekleştirilen bu çalışma ile müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamış oldu hem de teknoloji acısından ciddi kazanımlar sağlandı’ dedi.

ABD ve İngiltere’nin uygulamış olduğu yasak İstanbul, Kahire, Amman, Kazablanka, Doha, Riyad, Cidde , Abudabi ve Dubai ile birlikte Kuveyt şehirlerinden kalkan direk uçuşları ilgilendiriyor.


0 yorum:

Yorum Gönder